Hoe wij je kunnen helpen beter onderbouwde beslissingen te nemen

Onderzoeks oplossingen

Jij hebt vragen, wij hebben de oplossing

Oplossingen die je helpen slagen

IR-Insights biedt oplossingen voor vrijwel alle vragen waarbij kwantitatief marktonderzoek inzicht kan bieden. Wij houden van complexe vraagstukken waarbij, op basis van onze ervaring & knowhow, slimme & creatieve projectoplossingen antwoord geven op jouw vragen.


De pijlers onder onze onderzoeksopzet

Toewijding

Wij geloven in het bieden van een naadloos en efficiënt onderzoeksproces. Wanneer je met IR-Insights werkt, werk je rechtstreeks samen met een toegewijd team dat van begin tot eind betrokken blijft. Zeg vaarwel tegen het doorlopen van verschillende afdelingen bij elke stap van het proces.

Flexibiliteit

Wij erkennen dat standaardoplossingen niet altijd aan jouw unieke vereisten voldoen. Of je nu een standaard onderzoeksaanpak nodig hebt of meer op maat, wij hebben de expertise om de inzichten te leveren die jij zoekt.


Excellence

Wij bouwen onderzoek en advies op basis van ‘Excellence’. Wij combineren de beste bouwstenen voor gedegen onderzoek en advies in elke fase van het project.

Agile


Wij opereren flexibel, betrokken en pro-actief. Door onze agile aanpak in combinatie met onze ‘lean & mean’ organisatie-opzet krijgt jij de beste prijs/kwaliteit ratio.

Context


Wij begrijpen de bredere context rond jouw organisatie, de branche en de klant. Daarmee streven we naar het leveren van meer relevante en toepasbare inzichten en advies.

Link to academia

Onze sterke band met de academische wereld zorgt voor een breder perspectief, waardoor we innovatieve, gevalideerde onderzoeksmethoden kunnen inzetten die effectief helpen om jouw doelen te realiseren.


WELK

TYPE

onderzoek

HEB JIJ NODIG?

IR-Insights is ook specialist voor marktonderzoek in Latijns-Amerika!

WE HAVE Answers

Ask Us Anything

Met IR-Insights werk je altijd met een dedicated team, bestaande uit een ervaren consultant en researcher gedurende het project.

Op basis van de briefing zal ons projectteam een kostenvoorstel presenteren. Indien tijdens de uitvoering van het project condities of doelstellingen veranderen, zullen de eventuele kostenconsequenties allereerst worden voorgelegd voor akkoord.

Een producttest bij marktonderzoek is essentieel wanneer jij een nieuw product introduceert of bij belangrijke wijzigingen aan een bestaand product. De doelstelling van de producttest kan dan worden gerealiseerddoor een combinatie van verschillende testen, afhankelijk van de focus. Bijvoorbeeld een concepttest, een prijsonderzoek en/of een verpakkings onderzoek. Wij adviseren graag bij de opzet van het onderzoek.

Conjoint, MaxDiff of Van Westendorp: dit zijn onderzoeksmethoden. In onze onderzoeksprojecten adviseren wij altijd welke opzet en welke methode(n) het best bijdragen aan het realiseren van jouw onderzoeksdoelstelling.

Een ad-hocproject verwijst naar een op maat gemaakt of eenmalig project dat specifiek is ontworpen om tegemoet te komen aan een bepaalde onderzoeks behoefte of om een unieke reeks vragen voor een klant of een specifiek project te beantwoorden. Het is geen gestandaardiseerd product, maar een maatwerkoplossing voor een specifiek onderzoeksprobleem.

Ad-hocproducten kunnen sterk variëren wat betreft reikwijdte, methodologie en resultaten, omdat ze zijn ontworpen om aan de precieze vereisten van een bepaald onderzoeksinitiatief te voldoen.

Die is zeer uitgebreid. Door ervaring bij o.a. Nielsen over reclame-, marketingmix modelling- en bereiksonderzoek en aan mediabureauzijde over media strategie, -planning en executie en ROI kunnen we onderzoeksopdrachten in een veel bredere context plaatsen om jouw inzichten nog meer ‘actionable’ te maken.

Onze Lead Researcher is gepromoveerd op consumentenonderzoek en onderhoudt directe contacten met gerenommeerde wetenschappelijke onderzoekers, waardoor we kennis hebben van de nieuwste, gevalideerde methoden en toegang hebben tot deze brede kennisbank voor advies.

Wij zijn ons onderzoeksbureau recent gestart en bouwen aan onze klantenlijst. We hebben ruime ervaring met klanten en in vele categorieën (van FMCG tot Finance), zowel national als internationaal. Deze ervaring is het fundament voor onze dienstverlening. Je werkt direct met een ervaren team, niet met junior onderzoekers.

WACHT NIET LANGER

Neem contact op voor een vrijblijvend consult