Smart People. Actionable Results.

Over ons

Wie Zijn Wij

Wij zijn een toegewijd team met een excellente ervaring in markt-onderzoek, media en marketing. De combinatie van de beste tools, methoden, kennis en ervaring is een garantie voor succes.

Onze klant

Wij bedienen klanten die een business partner zoeken. Wij willen met de resultaten van onderzoek jouw organisatie doelen helpen realiseren.

Toegewijd team werkt voor je gedurende het hele project

Smart People. Actionable Solutions.

Meet Our Spectacular Team

Ben van der Werf, specialist bij IR-Insights

Ben van der Werf

Co-Founder & Lead Consultant

“Mijn uitgebreide kennis en ervaring pas ik toe om inzicht te geven in de bredere context van jouw business case. Dit helpt jou betere besluiten te nemen.
In mijn 25 jaar professionele ervaring, werkzaam in internationale functies voor gevestigde onderzoekers als Nielsen, NIQ, GfK en andere innovatieve uitdagers, heb ik een scherp inzicht ontwikkeld in het brede scala aan e
ffectieve onderzoeksoplossingen. Als bouwer van succesvolle bedrijven heb ik geleerd dat succes afhangt van een diepgaand begrip van de klant, de branche en de cultuur. Essentieel voor het nemen van relevante, slimme beslissingen.”
Naomi Muñoz Vilches, specialist bij IR-Insights

dr Naomi Muñoz Vilches

Co-Founder & Lead Researcher

“Als doctor aan Wageningen University & Research onthul ik de mechanismen die de keuzes, aankopen en verlangens van consumenten aansturen. Mijn expertise reikt verder dan onderzoek en analyse – ik overbrug de kloof tussen wetenschappelijke inzichten en praktische implementatie, en verbind de kracht van wetenschap met bedrijven.
Door mijn internationale achtergrond in consumentenstudies, landbouw en duurzaam voedselkwaliteitsbeheer begeleid ik bedrijven naar impactvolle en duurzame praktijken. Ik blink uit in onderzoek, analyse, projectmanagement en evaluatie en heb mijn sporen verdiend in bedrijfs-, overheids- en marktonderzoeksrollen.
Laten we
een transformatieve reis ondernemen, waarbij we wetenschap met het bedrijfsleven verbinden, waarbij consumenteninzichten blijvend succes niet alleen haalbaar zijn, maar ook een integraal onderdeel van jouw organisatie worden.”
Paul van der Veer, specialist bij IR-Insights

Paul van der Veer

Client & Research
Consultant

“Als ervaren media- & onderzoeksexpert bij onder meer media-adviesbureaus zoals Universal Media (IPG) en SvB heb ik talloze bedrijven en organisaties geadviseerd over hun branding- en promotiecampagnes. Ook heb ik gemerkt dat campagnes nóg succesvoller zijn als jij laat zien waar een merk of product écht voor staat. Creaties met positieve emoties trekken de aandacht van de doelgroep, verhogen de KPI’s en realiseren de gewenste call-to-action. Ons merk- & communicatieonderzoek levert die essentiële inzichten op. Door de inzet van mijn mediakennis kan ik organisaties optimaal merk- en communicatieadvies geven, waarbij grip op communicatie merken en organisaties helpt groeien.”
Toegewijd teamwork

Op grond van onze ervaring in marktonderzoek hebben we een viertal pijlers geformuleerd die zijn ingebed in onze projectaanpak. De pijlers zijn essentieel voor een uitvoering van ieder project om de resultaten, inzichten en aanbevelingen te leveren voor het nemen van succesvolle beslissingen voor jouw marketingbeleid.

  • In de opzet van het onderzoek, het analyseren van de resultaten en de formulering van onze aanbevelingen hanteren we een holistische aanpak. Zodoende borgen we de constructieve opzet van het onderzoek die erop gericht is de doelstellingen van het onderzoek te realiseren middels een doelmatige, creatieve en efficiënte aanpak.
  • Bij het opleveren van de inzichten gaan we verder dan de basale uitvoering van de opdracht. We nemen de bredere context van het project in ogenschouw en kijken concreet naar de doelgroep van de dienst of product (de customer), we kijken naar de specifieke kenmerken van de categorie (o.a. de concurrentie in jouw branche, de fase in de productlifecycle) en we kijken naar de culturele aspecten, relevant voor de inzichten (bijvoorbeeld welstand- of sentimentverschillen tussen Nederlandse en Belgische consumenten).
  • In ons kwantitatief onderzoek nemen we de kwalitatieve feedback van consumenten mee om het ‘waarom’ achter de ‘wat’ te kunnen begrijpen. Daarvoor maken we o.a. gebruik van slimme AI-tooling om naast een dieper inzicht in de motieven ook een efficiënte verwerking van de vele data te kunnen realiseren.
  • En tenslotte: door de ‘agile‘ opzet van onze organisatie en in de projectuitvoering zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren tegen een aantrekkelijke pricing. O.a. door beperkte overheadkosten en een dedicated projectteam aanpak.

LATEN WE HET SAMEN DOEN

Klaar om jouw organisatie te laten groeien?