IRI-Predict concept testing
|

Ontdek de Toekomst van Concept Testing met IRI-Predict

In de dynamische wereld van marketing en communicatie is het cruciaal om snel en accuraat inzicht te krijgen in de effectiviteit van je creatieve concepten. Of het nu gaat om tv-reclames, digitale en social media campagnes, print- en buitenreclame, verpakkingen, point of sale displays, email marketing of webdesign, het succes van je inspanningen hangt af van de mate waarin je boodschap resoneert met je doelgroep. Hier komt onze nieuwe AI-gedreven oplossing om de hoek kijken: IRI-Predict.

Wat is IRI-Predict?

IRI-Predict is de revolutionaire concept testing tool die jouw creatieve ideeën naar een hoger niveau tilt. Gebaseerd op 20 jaar ervaring in concept testing en meer dan 100.000 testen uitgevoerd onder respondenten in meer dan 40 landen, biedt IRI-Predict een ongeëvenaarde precisie en snelheid.

De Voordelen van IRI-Predict

 1. Snelheid: Binnen slechts één werkdag heb je gedetailleerd inzicht in de performance van jouw creatie. Geen wekenlang wachten meer op testresultaten, maar direct aan de slag met data-gedreven optimalisaties.
 2. Benchmarking: IRI-Predict vergelijkt jouw concept met relevante benchmarks in jouw categorie, usecase en in-context. Dit betekent dat je niet alleen weet hoe jouw creatie presteert, maar ook hoe het zich verhoudt tot de concurrentie.
 3. Kosten-efficiëntie: De kostprijs van IRI-Predict maakt (pre-)testen een no-brainer. Je krijgt waardevolle inzichten zonder dat het je marketingbudget opslokt, waardoor je meer ruimte hebt om te investeren in creativiteit en innovatie.
 4. Gedegen Aanbevelingen: Dankzij onze jarenlange ervaring in concept testing stemmen we de AI-analyse exact af op de communicatiedoelstelling van jouw creatieve concepten. Dit zorgt ervoor dat de aanbevelingen die je ontvangt niet alleen diepgaand en gedegen zijn, maar ook direct actiegericht en toepasbaar voor inzet en optimalisatie.
Media channels

Waarom IRI-Predict de Game Changer is

 • Diepgaande Ervaring: Met twee decennia aan ervaring en een indrukwekkende track record van meer dan 100.000 testen, weet IRI-Predict precies wat werkt en wat niet. Deze rijke dataset en expertise zorgen ervoor dat jouw concepten worden geëvalueerd door de lens van bewezen succesfactoren.
 • Breed Toepasbaar: Of je nu een nieuwe verpakking lanceert, een opvallende POS-display wilt creëren of een virale social media campagne plant, IRI-Predict biedt inzichten voor elk type marketing- en communicatiemateriaal.
 • AI-Gedreven Inzichten: Door gebruik te maken van geavanceerde AI-technologieën, biedt IRI-Predict niet alleen snelheid maar ook ongekende nauwkeurigheid. Onze algoritmes analyseren duizenden datapunten om je een helder beeld te geven van de verwachte impact van je creatie.

Hoe Werkt Het?

 1. Concept Invoer: Lever je creatieve concept(-en) in digitaal formaat aan bij IR-Insights, voorzien van case beschrijving en communicatiedoelstelling.
 2. AI-Analyse: Onze AI begint direct met het analyseren van je concept, vergelijkt het met duizenden eerdere cases en relevante benchmarks.
 3. Human review: Ons ervaren onderzoeksteam bestudeert de uitkomsten en vult de analyse aan met aanbevelingen voor inzet en optimalisatie, gebaseerd op jouw communicatie doelstelling.
 4. Resultaten binnen 24 uur: Binnen één werkdag ontvang je een gedetailleerd rapport met inzichten en aanbevelingen.

Maak de Slimme Keuze met IRI-Predict

In een markt waar tijd, precisie en budget een cruciale rol spelen, biedt IRI-Predict de perfecte oplossing om je marketing- en communicatieconcepten te testen en te optimaliseren. Laat je niet langer verrassen door de resultaten van je campagnes; wees voorbereid en vertrouw op de inzichten van IRI-Predict.

Klaar om de volgende stap te zetten? Ontdek hoe IRI-Predict jouw creatieve ideeën naar nieuwe hoogten kan brengen en begin vandaag nog met het testen van je concepten. Bezoek onze web-productpagina of neem contact met ons op voor een demonstratie. Met IRI-Predict aan je zijde, is succes binnen handbereik!

Vergelijkbare berichten